Over ons

Hoe het begon...

Het bedrijf GERDI VANHUYSE is ontstaan in het jaar 1995.

Gestart in bijberoep als technieker en servicedienst in een toonaangevend bedrijf in Roeselare gespecialiseerd in verwarming maakte ik in 1996 de sprong naar het volledig zelfstandig ondernemen. Mijn specialisatie was destijds vooral technieken, onderhoud, herstellingen en service van verwarmingsinstallaties.

De éénmanszaak werd in 1998 omgevormd tot GERDI VANHUYSE BV.

Door diverse grote projecten aan te nemen, maakten we de keuze om een paar werknemers in dienst te nemen.

Het werd een groeiproces waaruit we veel hebben geleerd maar steeds met de focus op een “persoonlijke” benadering en betrokkenheid van onze klanten.

Toen onze laatste werknemer op pensioen ging, hebben we in 2019 besloten om opnieuw kleiner te worden en alleen verder te werken.

De persoonlijke aanpak waar we zo naar streefden en waar ik uiteindelijk wou staan was bereikt.

Een nauw contact met de klant is voor ons heel belangrijk. Wij luisteren naar onze klanten hun wensen.

Wij willen onze technische kennis en visie aan hen overbrengen en hen dan ook zoveel mogelijk betrekken bij het maken van hun keuzes met oog voor de nieuwste technieken. Door onze jarenlange ervaring helpen wij hen bij het maken van de juiste keuze om hen zo ook een duurzame installatie te garanderen.

Om steeds op de hoogte te zijn van alle nieuwe technieken en mogelijkheden scholen wij ons constant bij. Eén van onze stokpaardjes zijn airco- en koeltechnieken.

Het doel van ons bedrijf is om bij onze klanten een goedwerkende, energiezuinige en perfecte installatie af te leveren met het oog op het kostenplaatje.

Mijn passie en liefde voor het vak is heel groot. Het kunnen plaatsen van de nieuwste technieken zijn absoluut een meerwaarde. Wanneer u kiest om samen te werken met GERDI VANHUYSE BV kan u rekenen op betrouwbaar advies en een deskundige aanpak. We dragen service en een goede communicatie hoog in het vaandel en proberen altijd een snelle dienstverlening aan te bieden.

Enkele jaren geleden hebben we beslist om samen te werken met betrouwbare en kwalitatieve partners op gebied van HVAC.

Voor de verwarmingstechnieken is dit vooral VAILLANT, een Duits bedrijf en internationale marktleider op gebied van duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Vaillant biedt haar klanten milieuvriendelijke en energiebesparende systemen die hoofdzakelijk werken op duurzame energie.

Voor de airco installaties en koeling DAIKIN, marktleider op gebied van airconditioning, klimaatregelingen en warmtepompen. Duurzame oplossingen voor koelen én verwarmen.

Gezien wij reeds jaren werken met dezelfde partners en de nodige knowhow hebben over hun producten is dit een groot voordeel voor onze klanten. Zij kunnen daardoor steeds rekenen op de juiste technische kennis en service.

Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt. Het residentiële en exclusieve segment.

Al zeggen wij geen neen tegen grotere projecten. Samen met de klant gaan wij dan na wat binnen onze mogelijkheden ligt om steeds de perfecte service en installatie te kunnen aanleveren.

Door de aanhoudende stijgingen van de energieprijzen en de toenemende vraag naar warmtepompen en -boilers zijn wij reeds jaren bezig met onze kennis op die vlakken bij te scholen.
Door het groot aantal installaties van deze technieken staan wij op vandaag heel sterk om onze klanten te overtuigen om voor deze technieken te kiezen!

Ons doel is om de komende jaren ons te profileren als partner van onze klanten.
Wij geloven in onze kwalitatieve producten en in de persoonlijke aanpak met 1 aanspreekpunt.
Naast een duidelijke communicatie werken wij steeds een gedetailleerde offerte uit voor onze klanten. Deze gaan we dan persoonlijk gaan toelichten om dan samen het project te kunnen realiseren.

Missie

Samen met ons klanten meedenken om hun installatie te optimaliseren door het aanbieden van geschikte kwaliteitsproducten in combinatie met de correcte technische ondersteuning.

Visie

Als specialist in verwarming en sanitair zijn wij gepassioneerd door alle nieuwe technologieën met als specialisatie hernieuwbare energie. Samen met onze klanten streven wij naar een duurzame installatie.

Gedreven door kwaliteit, klantentevredenheid en detail.

Onze jarenlange ervaring en familiale aanpak zijn een grote meerwaarde voor onze klanten.

Het is ons doel een hechte relatie uit te bouwen met onze klanten waarbij wij niet enkel de producten leveren en installeren maar ook een belangrijke adviserende rol spelen. We bekijken samen met onze klanten de mogelijkheden en adviseren waar men kan optimaliseren.

Hopend u binnenkort ook te mogen verwelkomen als klant.